Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Таврійській громаді відкрили пам’ятник Шевченку

14 жовтня у селі Чорнянка відкрито пам’ятник-погруддя Великому Українцю Тарасу ШЕВЧЕНКУ. Голова Таврійської громади Микола РІЗАК привітав мешканців Чорнянського старостинського округу та всю Таврійську громаду з цією подією та побажав у День захисників та захисниць України, свята українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці бути гідними нащадками Великого Кобзаря, який присвятив своє життя боротьбі за незалежну Україну.

Староста Чорнянського округу Ірина ХОМА подякувала голові громади Миколі Івановичу РІЗАКУ за ініціативу, ідею, фінансову підтримку Таврійської міської ради, розвиток духовної та культурної спадщини Чорнянки, висловила слова вдячності за допомогу директору ТОВ “Геліос-1” Юрієві ГОРСТЦІ. В урочистостях взяли участь голова Каховської РДА Наталя СТАДНІК та голова Каховської районної ради Валерій БРУСЕНСЬКИЙ.

Колектив Чорнянського будинку культури (директор Олег КРОХМАЛЮК) підготував яскраве національно-патріотичне дійство з нагоди всеукраїнських державних свят та відкриття погруддя Тарасу ШЕВЧЕНКУ. Грамотами голови Каховської РДА та голови Каховської районної ради були нагороджені директор Чорнянського будинку культури Олег КРОХМАЛЮК та керівник арт-гуртка народної творчості, відома майстриня Олена КОЛОДИЧ.

У рамках святкувань голова громади Микола РІЗАК вручив подарунки дитячій футбольній команді села Чорнянка – повний комплект спортивної форми та побажав великих успіхів та перемог.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН