Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У школі 31 Херсона завершується будівництво автономної котельні (відео)

У Херсоні покращують умови перебування дітей в освітніх закладах. Час іде і вже скоро прийде зима, тож важливо, щоб діти навчалися в теплих приміщеннях. Так, напередодні цього опалювального сезону майже завершилися роботи з будівництва автономного джерела опалення у Херсонській загальноосвітній школі № 31.

Підприємство, яке працює на цьому об’єкті на ринку вже близько 30 років, тому гарантує якість. Директор приватного спеціалізованого монтажно-наладжувального підприємства «Газкотлоспецмонтажналадка» Олександр Рудаченко зазначив:

«Ми встановили свої котли, свою електроніку і повністю гарантуємо, що наші котли доволі ефективні, КПД — 94-98 (високий КПД), нові системи спалювання топлива. В результаті ми гарантуємо, що опалення отримається найдешевше. До кінця цього тижня ми закінчимо монтаж».

Фінансування автономної котельні – з бюджету херсонської громади та близько 3 млн грн. надійшло з субвенції з держбюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій за сприяння народного депутата України Павла Павліша. Це створення комфортних умов для херсонських дітей, які повинні навчатись в теплих класах. Автономне опалення в школі повинно дати і економію коштів.

Директор Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №31 з поглибленим вивченням історії, права та іноземних мов Херсонської міської ради Володимир Новгородський додає:

«Наша школа є кінцевим пунктом, який отримує тепло від Херсонської ТЕЦ. Тому було прийняте рішення, щоб надати якісний теплоносій до навчального закладу, а саме побудувати індивідуальну газову котельню. Замовник і підрядник запевняють нас у тому, що з початку опалювального сезону ми отримаємо теплоносій саме від індивідуальної газової котельні».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН