Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Форум представників місцевих громад проходить на Херсонщині

Захід проходить у Новій Каховці, повідомляє Український Південь з посиланням на допис голови Херсонської облради Олександра Самойленка:

– Разом з Міністром аграрної політики та продовольства України Романом Лещенком, Міністром охорони здоров’я України Віктором Ляшком, заступником Міністра розвитку громад та територій України Вячеславом Негодою та народним депутатом України Олександром Корнієнком на форумі представників місцевих громад .

☑️Рухомою силою Херсонської області є аграрна сфера.

✅Херсонщина сьогодні – це найбільший в Україні виробник овочевих та баштанних культур, що дає можливість розвивати переробну промисловість.

✔️Наші великі підприємства відомі вже й поза межами області й країни: Чумак, Палада, Дунапак Таврія, Данон.

✅Навіть більше – ми вже маємо своє крафтове виробництво: херсонська сироварня, херсонський мед-суфле, бекмес. А херсонські томати та кавуни – це своєрідна візитна картка області.

☑️Одним із важливих завдань влади є створення гідних умов, аби люди залишалися в громаді, мали змогу розвиватися та гідно заробляти.

✔️Тож, сьогодні маємо унікальну можливість із головами територіальних громад, представниками влади, бізнесу та неурядових організацій обговорити локальну стратегію економічного розвитку для забезпечення ефективної роботи місцевого самоврядування і сталого розвитку громад.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН