Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійській громаді перевірили стан готовності до початку опалювального сезону

Міський голова Таврійська Микола РІЗАК разом із заступниками  та спеціалістом комунального відділу виконкому з питань перевірили готовність всіх  структурних підрозділів Таврійської громади до опалювального сезону. Про це повідомляє “Український Південь” з посиланням на офіційний сайт.

Підготовку до роботи в осінньо-зимовий період  було розпочато завчасно, тож  на момент перевірки усі заплановані заходи були виконані. Велика увага була приділена технічному стану котлів та модулів нагріву.  Готовність теплового господарства громади підтверджена висновком представника міжрегіонального управління Державної інспекції енергонагляду України. Заплановані об’єми твердого палива до опалювального сезону  підготовлені у повному обсязі.  

За результатами перевірки  головою Таврійської громади Миколою РІЗАКОМ було прийнято рішення про необхідність встановлення сучасного твердопаливного котла у Чорнянському ліцеї, що значно зменшить витрати за газопостачання. Підготовчі роботи до реалізації цього проєкту вже розпочато.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН