Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині проводять позапланові перевірки автомобільних заправних станцій

Згідно доручення Прем’єр-міністра України Д. Шмигаля від 11.03.2021 року № 10033/1/1-21 та окремого доручення т.в.о. Голови Державної служби України з питань праці В. Сажієнка від 12.03.2021 року № Д-124/1/5.3-21 Головним управлінням продовжується проведення позапланових перевірок дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці, гігієни праці та з питань оформлення трудових відносин суб’єктів господарювання, закладів, установ, у сфері управління (володіння, користування) яких перебувають місця виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним.

Позапланово перевірено 59 об’єктів роздрібної торгівлі пальним (АЗС/АГЗП), виявлено 1019 порушень нормативно-правових актів з охорони праці, до адміністративної відповідальності притягнуто 11 посадових осіб, видано обов’язкові до виконання приписи щодо усунення виявлених порушень.

Також, на виконання розпорядження голови Херсонської обласної державної адміністрації від 25.02.2021р. № 424 фахівці Головного управління продовжують брати участь в роботі міжвідомчої робочої групи з питань виявлення та проведення перевірок розташованих на території Херсонської області об’єктів підвищеної небезпеки та потенційно небезпечних об’єктів, обстежено – 294 АЗС (АГЗП).

ГУ Держпраці у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН