Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ігор Йосипенко назвав ремонт доріг пріоритетним питанням для розвитку громад

Важливим завданням для кожної з громад Ігор Йосипенко вважає ремонт доріг. Про це він заявив на офіційній сторінці депутата обласної ради.

Це ті інфраструктурні зміни, на які очікує місцеве населення. Завдяки його наполегливості та далекоглядності в 2020 році капітально відремонтовані два мостові переходи через Милівську та Новокаїрську балки на трасі Т-04-03 Мар’янське – Берислав. Це було важливо, бо систематично вантажівки та складна техніка потрапляли в ДТП, падаючи у воду, автоперевізники у цьому напрямки відмовлялися їхати. Загальна протяжність балок близько 800 метрів.

“На виборах до Херсонської обласної ради в 2015 році я пообіцяв місцевим жителям, що ці балки будуть капітально відремонтовані. Хоча в області вже декілька десятиліть кошти на капітальний ремонт мостів не виділялись, ми відразу спрямували свої зусилля на виготовлення проєктно-кошторисної документації, відстоюючи у різних кабінетах важливість цих об’єктів для всього регіону, бо це стосувалось життя і безпеки наших громадян. Нас підтримав тодішній голова Херсонської облдержадміністрації», – розповідає Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради.
Так, в рамках програми «Великого будівництва» було здійснено в 2020 році капітальний ремонт Милівської та Новокаїрської балок, тепер ми маємо сучасні та безпечні мостові переходи, а ремонт автодороги Берислав–Мар’янське продовжується.
«Ігор Васильович постійно опікувався проєктом щодо ремонту Милівської та Новокаїрської балок. Завдяки йому було змінено проєкт, з’явилась пішохідна доріжка на мостових переходах. Він особисто контролював хід виконання ремонтних робіт, залучаючи спеціалістів. Така відповідальність у нього у всьому», – додає Микола Савченко, начальник Служби автомобільних доріг у Херсонській області.
Гарні дороги – це привабливість населених пунктів, безпека, добробут місцевих жителів, тому депутат облради підтримує виділення коштів на ремонти доріг в Тягинці, Новорайську, Новокаїрах та в інших селах, наполягаючи на тому, що все починається з проєктно-кошторисної документації.
«Для мене, як для депутата обласної ради, 2022 рік стане роком Кам’янської дороги. У цьому питанні є підтримка голови Херсонської облдержадміністрації. Вже зроблена проєктно-технічна документація в напрямку села Новокам`янка від траси Мар’янське-Берислав на облаштування цього року білощебеневого покриття, насипної дороги. А наступного року вже буде зроблене асфальтобетонне покриття. Лише співпраця та відповідальність дає можливість рухатись вперед, але важлива підтримка громади у кожному питанні», – підкреслив в розмові з журналістом Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради.
Ігор Йосипенко разом з командою «ЄС» залучив кошти на такі об’єкти (2015-2021)
ДОРОГИ
– Виготовлення проектно-кошторисної документації на поточний ремонт автомобільної дороги державного значення
-Т-22-07/Т-04-03/ – Високопілля — Великоолександрівка —
Берислав (на окремих ділянках) у сумі 401,7 тис. грн.
-Виготовлення проектно-кошторисної документації на поточний ремонт автомобільної дороги місцевого значення О220404 – Давидів Брід — Калинівське — Бобровий Кут (на окремих ділянках) у сумі 294,5 тис. грн.
-Виготовлення проєктно-кошторисної документації на реконструкцію, капітальний та поточний ремонт відрізку автомобільної дороги Т-22-07 (від Т-04-03/ – Високопілля – Велика Олександрівка – Берислав) на ділянці км 19,00 – км 53,26) —1165 тис.грн.
-Капітально відремонтовані два мостові переходи через Милівську та Новокаїрську балки на трасі Т-04-03 Мар’янське – Берислав. Загальна протяжність балок близько 800 метрів.
Це збережені життя.

– Дорога до Республіканця стала комфортною для місцевих жителів та гостей Херсонщини, які приїздять на Кам’янську Січ.

Розвиток історико-культурної спадщини став поштовхом місцевої інфраструктури.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН