Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сучасний ЦНАП відкрили у Новій Каховці (відео)

У місті Нова Каховка відбулося урочисте відкриття новозбудованого Центру надання адміністративних послуг- ця подія стала справжнім подарунком до Дня міста для новокаховчан. Будівництво ЦНАПу, яке тривало з 2018 року, вдалося завершити завдяки програмі президента України “Велике будівництво”.

Нова сучасна споруда – це вдале архітектурне рішення, яке чудово підкреслює красу та різноманітність Нової Каховки. Під час будівництва не обійшлося без проблемних моментів, але поєднавши старання, люди які працювали над будівництвом ЦНАПу завершили справу. Наразі у ЦНАПі в Новій Каховці доступно 126 адміністративних послуг, але з часом їх кількість планують збільшити. Важливо, що сучасний комфортний офіс, добре обладнаний, тож люди можуть дочекатися своєї черги в комфортних умовах.

Новокаховський ЦНАП буде надавати послуги жителям Нової Каховки та навколишніх населених пунктів. Створення такого сучасного центру адміністративних послуг спрощує оформлення документів, адже вже не потрібно буде ходити по різним установам-всі документи можна оформити в одному місці. Це свідчить про те, що в Новій Каховці піклуються про комфорт жителів.

Будівництво ЦНАПу – важлива подія в житті громади, тож навіть в день відкриття знайшлися бажаючі оформити документи в новому Центрі надання адміністративних послуг.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН