Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську освітян привітали з професійним святом

Напередодні професійного свята у Таврійському міському будинку культури зібрались освітяни нашої громади. Міський голова Миколи РІЗАК у вітальному слові зазначив, що професія вчителя, вихователя має виняткову важливість. Адже саме вони закладають в дитячі душі ті цінності та орієнтири, які в недалекому майбутньому визначатимуть перспективи нашої Держави. Микола Іванович побажав педагогам розумних і вдячних учнів, творчих злетів і нових перемог, міцного здоров’я, творчої енергії і вдячних батьків.

Із привітанням  звернувся до колег начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту Таврійської міської ради Володимир БАРСУК, який подякував освітянам за невтомну працю, мудрість, високий професіоналізм, віру в кожну дитину, і побажав педагогам міцного здоров’я на довгії літа, щастя, благополуччя, миру та злагоди.

Директори закладів освіти в свої чергу висловили слова вдячності голові територіальної громади за всебічну підтримку, за увагу до проблем закладів освіти, за позитивні зміни та перспективи розвитку освітньої галузі Таврійської громади.

Микола РІЗАК  тв  Володимир БАРСУК нагородили освітян подяками, грамотами і цінними подарунками за сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання.

Свято не може тривати довго,  попереду – звичайна буденна освітянська робота, але  кожен вчитель добре розуміє свою відповідальну  місію – не тільки дати знання, а  й виховати громадян, які усім серцем та душею  будуть любити Україну, Херсонщину, Таврійський край!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН