Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Дівчина з Запорізької області увійшла у ТОП-25 учасниць конкурсу “Міс України 2021”

У Києві офіційно представили претенденток на участь у національному конкурсі “Міс Україна – 2021”. У ТОП – 25 претенденток на корону увійшла наша землячка, пологівчанка Марина Литвин, яка представляє Запорізьку область

Захід пройшов 16 вересня на якому було оголошено 25 фіналісток. 30-е ювілейне фінальне шоу відбудеться в національному палаці “Україна” в жовтні.

Пологівчанка Марина Литвин гідна конкурентка, краса поєднана з розумом – бурхлива суміш. Тому сумнівів щодо перемоги дівчина немає. Ми з вами можемо допомогти Марині перемогти в цьому конкурсі простим шляхом, своїми голосами, відправивши смс-повідомлення з цифрою 23 на номер 2101.

– Я щиро дякую долі, за те що увійшла в Топ-25 учасниць «Міс Україна 2021» і буду мати можливість пережити всі ці емоції і поборотися за корону країни. Нещодавно відбулася гарна презентація усіх претенденток, на яку я летіла 12 годин. Втомлена після перельоту, але щаслива опинитися з @missukraine_officia. Любі друзі, прошу підтримати мене своїми голосами, – говорить Марина Литвин.

Відомо, що переможниця отримає корону з білого золота з дорогоцінними каменями. Прикрасу розробив відомий у світі ювелір Джейкоб Арабо. На ній – 27 сапфірів та 1250 діамантів. Вартість виробу на світовому ювелірному ринку – 3 мільйони доларів.

Національний конкурс краси “Міс Україна” цьогоріч ввів нові вимоги до правила відбору. І, як виявилося, знайти дівчат, які відповідали б усім критеріям було не так і просто: заявку на участь у заході могли подати українки у віці від 17 до 26 років з ідеальною репутацією. До того ж, дівчата повинні бути абсолютно натуральними: без імплантів, наколотих губ, нарощеного волосся та навіть без татуювань.

Всім цим критеріям відповідає Марина Литвин.

Загалом, в рамках конкурсу опрацьовано понад 20000 анкет; вперше за всю історію конкурсу проведено відкриті кастинги в Одесі, Харкові, Львові та Києві. Протягом відбору конкурсанток почесне журі звертає увагу на соціальну діяльність дівчат, їх хобі та освіченість.

Переможниці відправляються представляти Україну на конкурсах Miss World, Miss Earth, Miss International.

Конкурс “Міс Україна”: що відомо

Конкурс проводиться в Україні щорічно з 1991 року. Проект володіє ексклюзивним правом представлення України на Міжнародних конкурсах Miss World, Miss Earth, Miss International. За свою 30-річну історію Конкурс «Міс Україна» став стартовим майданчиком для багатьох українських дівчат, які досягли успішності і реалізації, завдяки не тільки перемозі, а й участі в ньому.

Районка

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН