Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Учні Чкалівської школи збирали копійки, аби допомогти онкохворим: їх відмовилася прийняти касир банку

Школярі брали участь в акції, аби допомогти онкохворим дітям, яка закінчується сьогодні. Проте в одному з банків відмовилися приймати зібрані кошти. Про ситуацію розповіла у соціальних мережах Аліна Бойко:

Шановні земляки! Крик душі! Вчора відвозила до Великої Олександрівки копійки номіналом 25, які зібрали учні Чкаловської ЗОШ І – ІІІ ст., беручи участь в благодійній акції «Монетки – дітям».

Відпрацювавши сім уроків, «долетіла» із с. Чкалове до відділення банку «Райффайзен Банк Аваль». Нікого біля каси не було, лише одна відвідувачка працювала з клієнткою. О 15:35 я звернулася до касира, яка рахувала копійки.

У відповідь почула: «Вже пізно. Сьогодні прийняти не можу». Я пояснила, звідки я, з якою метою сюди прийшла і що раніше аж ніяк не можу приїхати. Тут з’являється миловидна жінка і твердим управлінським голосом «ставить мене на місце»: «Нічого сьогодні ми приймати не будемо! Приїздіть завтра або йдіть в інший банк!».

Моєму обуренню не було меж: адже це збирали діти!!! Вони зверталися до рідних, сусідів, знайомих… Вони несли ці грошенята, хто копійку, хто 80… Кидали до скриньки або приносили вчителеві й монети іншого номіналу, навіть паперові гроші… І це з бажанням ДОПОМОГТИ ОНКОХВОРИМ ДІТЯМ!

Ця акція проходить по всій Україні, а закінчується 30 вересня. Вчора було 27. До закриття відділення півтори години. Що я не так зробила? Дорослі, то ж ми люди чи хто? Оце така благодійність від нас, тих, хто самі мами, бабусі?! Вкрай обурена, я о 15:45 була вже в «Ощадбанку».

Прийняли! Учнівський та вчительський колективи Чкаловської ЗОШ безмежно вдячні ЧУМАК МАРИНІ ВІКТОРІВНІ!ВИ СПРАВЖНЯ ЛЮДИНА, відповідальна, чуйна, небайдужа до справ, які роблять наші діти! Здоров’я Вам міцного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН