Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаївському порту відбулися навчання з гасіння умовної пожежі

На території Миколаївського морського порту 29 вересня 2021 року провели об’єктові навчання/тренування з питань цивільного захисту на тему: “Ліквідація пожежі та її наслідків на складі паливо-мастильних матеріалів з автозаправною станцією”. В заході прийняли участь комісія з питань надзвичайних ситуацій Миколаївської філії ДП «АМПУ» (адміністрації Миколаївського морського порту), команда пожежної охорони служби пожежної та техногенної безпеки, працівники відділу матеріально-технічного постачання.

Завданням навчання була реалізація плану реагування на надзвичайні ситуації, локалізації і ліквідації умовної пожежі на складі паливно-мастильних матеріалів та АЗС. Тренування проводились відповідно до розробленого та затвердженого Плану проведення навчань/тренувань Філії на 2021 рік.
Під час навчань була відтворена імітація загоряння автонавантажувача внаслідок несправності його паливно-розподільчої системи, розтікання палива та мастила, можливість розповсюджування вогню на резервуари з паливом. Працівниками були успішно відпрацьовані всі ввідні, передбачені Планом навчань, щодо евакуації людей, локалізації та ліквідації пожежі та її наслідків.
Завдяки злагодженій взаємодії між службами Миколаївської філії та рятувальним підрозділом служби пожежної та техногенної безпеки Миколаївського морського порту, були організовані і здійснені заходи з локалізації та ліквідації пожежі із залученням необхідних сил та засобів. Всі підрозділи, задіяні в навчаннях, добре впорались з поставленими перед ними завданнями.

Висновки результату навчання обговорили на засіданні комісії з питань надзвичайних ситуацій МФ ДП “АМПУ” (адміністрації Миколаївського морського порту) та оцінили позитивно.

Адміністрація морських портів України

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. ТЕРМІНОВО! ЗАВТРА БУДЕ ЗАСІДАННЯ по справі з «продажі» посади на голову Миколаївської ОДА в 10.30 ранку. Центральний суд Миколаєва. БУДУТЬ ГУЧНІ ЗАЯВИ І ЯК ДО ВСЬОГО ЦЬОГО ПРИЧЕТНИЙ Порошенко і Арахамія

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН