Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підписано Меморандум про співпрацю між ГО «Центр креативного підприємництва» і Миколаївською ОДА

У вівторок, 28 вересня, відбулось підписання Меморандуму про взаємодію в напрямку розвитку туризму в Миколаївській області між Громадською організацією «Центр креативного підприємництва», яка є провайдером Дія.Бізнес в місті Миколаєві і Миколаївською ОДА.

Участь у підписанні взяли заступник голови Миколаївської ОДА Микола Марінов, голова правління ГО «Центр креативного підприємництва» Ірина Врублевська, керівник регіонального проєкту туристичний портал «Mykolaivtravel.ua» Віктор Сікаленко та представники управління з питань туризму та курортів Миколаївської ОДА. Крім того, в онлайн-режимі у заході взяли участь представники Фонду Східна Європа.

Микола Марінов підкреслив, що же є перший результат взаємодії облдержадміністрації з ГО «Центр креативного підприємництва» – це реалізація проєкту «Туристичний портал «Mykolaivtravel.ua».

«Такого в Миколаївській області ще не було. Зазначена платформа буде наповнена цікавими локаціями, послугами, туристичними маршрутами, в яких буде розписано кожен об‘єкт. Це дуже необхідний інструмент, без якого важко працювати і сьогодні ми відчуваємо його нестачу», – зазначив Микола Марінов.

Ідеєю проєкту є сприяння розвитку туристичної галузі Миколаївської області за допомогою налагодження діалогу між громадськістю, владою та бізнесом, використовуючи для цього інструменти civic tech: онлайн платформу Mykolaivtravel.ua.

Миколаївська ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН