Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині зросла кількість підприємців

Станом на 1 вересня 2021 року кількість зареєстрованих фізичних осіб – підприємців у регіоні становить 44 305 осіб. Це на 1496 платників більше, ніж на початок року. Про це повідомили спеціалісти управління електронних сервісів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі.

 Число охочих розпочати власну справу продовжує зростати, що свідчить про пожвавлення ділової активності на рівні мікробізнесу, та, відповідно, збільшення надходжень до бюджету від сплати єдиного податку і ЄСВ. Нині якісний податковий супровід платників і відсутність будь-якого тиску на бізнес мають визначальний вплив на стан податкових надходжень.

Варто також нагадати, що нині податкова служба націлена на абсолютно нові підходи до виконання своїх функцій і будує взаємовідносини з бізнесом на основі партнерських відносин. Служба стрімко модернізується, а головне завдання органів ДПС сьогодні – створення максимально сприятливих та комфортних умов для добровільного виконання платниками податків вимог податкового законодавства. Це передусім – налагодження системного діалогу з громадянами та бізнесом, який дозволяє службі області виявляти актуальні питання, які хвилюють платників, і оперативно на них реагувати.

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН