Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Горностаївщині власний бізнес відкрили понад 70 платників податків

На Горностаївщині для розвитку бізнесу карантин – не перешкода. Тут із початку року до кола суб’єктів господарювання долучилося 74 нових суб’єкти господарювання. Серед них – 67 представників малого бізнесу та 7 юридичних осіб.

Станом на 01 вересня на податковому обліку в Горностаївській ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі перебувають 726 платників податків.

Переважну більшість із них складають підприємці – фізичні особи –      387 осіб або 53% від загальної кількості платників. Решта – 339 або 47% – це юридичні особи.

Однією зі складових збільшення кількості платників податків є суттєве покращення сервісного обслуговування та впровадження електронних сервісів, які надають можливість подавати звітність не виходячи з дому, перевіряти сплату своїх платежів до бюджету, наявність податкового боргу тощо.

Крім того, отримати консультації з питань оподаткування та фахові поради під час ведення господарської діяльності платники податків можуть безплатно у Горностаївській ДПІ за адресою: смт Горностаївка, вул. Торгова, 4. У разі виникнення питань також можна звернутися за номерами телефонів (05544) 4-17-51 або (05544) 4-11-35.

 

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН