Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мешканець Голопристанського району вирощував “конопляні плантації”

В «Єдиний центр 102» надійшло повідомлення від співробітника Служби безпеки України. За словами правоохоронця, ним було отримано інформацію про те, що на території одного з приватних будинків на вулиці Молодіжній у с Кохани власник вирощує коноплі.

За вказаною адресою вирушила слідчо-оперативна група територіального відділення поліції. На місці інформація підтвердилась – під час огляду території в теплиці слідчі виявили декілька десятків кущів елітних сортів коноплі зі слідами догляду.

Як зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника відділення №1 (Гола Пристань) Скадовського районного відділу поліції Олексій Войчек, правоохоронці перевіряють можливу причетність 36-річного чоловіка до збуту наркотиків. Також поліцейські встановили, що він вже притягувався до кримінальної відповідальності, а саме за майнові злочини.

Заборонені рослини вилучені та їх зразки направлені на експертизу.

Наразі відкрито провадження за ч.1 ст.310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання громадянину запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН