Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Дві територіальні громади стали фіналістами конкурсу «Наша громада»

Хто стане переможцем конкурсу «Наша громада» – дізнайтеся уже 30 вересня о 12:00. У фінал пройшли 13 громад, проєкти яких отримали найбільшу підтримку за результатами інтернет-голосування, ще 13 фіналістів обрало експертне журі. Серед них Асканія-Нова та Верхньорогачицька територіальні громади Херсонської області.

Оголошення переможця відбудеться у студії ICTV за участю організаторів конкурсу, членів журі та громад-фіналістів. За онлайн-трансляцією ви зможете слідкувати на Youtube-каналі Факти ICTV, а також Facebook-сторінках Програми DOBRE, Українського кризового медіа-центру, Децентралізації, а також у Facebook-події.

На першому етапі представники територіальних громад подавали анкети на сайт otg.fakty.com.ua, де описували проєкти, які прагнуть реалізувати, презентували свої ідеї змін журі та авдиторії. Усього на конкурс надійшло 289 заявок від громад, із них до голосування допущено 283.

Протягом останніх трьох місяців телеканали ICTV та СТБ в ефірі новинних програм Факти та Вікна розповідали про проєкти громад. Сюжети доступні на сайті «Наша громада».

Херсонська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН