Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новоолексіївці відзначили 147-му річницю заснування селища (фото)

25 вересня, у суботу, мешканці Новоолексіївки відзначали 147 річницю заснування селища. Цей день об’єднав людей різного віку – від малого до великого, щоб не лише переглянути концертну програму, але й відпочити, поспілкуватися один з одним та цікаво провести час.

Святкові заходи, що відбулися на площі ім. Богдана Хмельницького перед селищним будинком культури, розпочалися із виставки – продажу народної творчості та ярмарку сільгосппродукції. На цій же локації було організовано фотозону, а для дітей аніматори проводили майстер-клас та квест “Весела подорож”. Кожен маленький гість свята отримав від спонсорів заходу смаколики та поп-корн у подарунок.

Свято продовжилось музично-конкурсною програмою “Караоке під каштаном” та розіграшем благодійної лотереї. Усі виручені кошти будуть передані батькам Соляр Кіри, яка потебує операцію по заміні тазостегнового протеза.

Перед урочистим концертом до громади з привітаннями з нагоди свята звернулася староста Ірина Ісай. Вона побажала гарного настрою, благополуччя і здоров’я та подякувала тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті Новоолексіївки. До привітань приєдналися заступник міського голови Юрій Бабанін, заступник голови Генічеської  РДА Гульнара Бекірова і секретар Генічеської міської ради Олена Пікуль, які побажали усім присутнім миру, добра, злагоди, стабільності та процвітання.

Перед початком святкового концерту хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх,  хто віддав своє життя за незалежність нашої держави.

Офіційну частину свята продовжив Юрій Бабанін, який вручив від імені міського голови грамоти за вагомий особистий внесок у соціально- економічний розвиток громади Атаманцю Олексію, Соколовій Анні та Єскіну Олегу.

Під час свята багатьох жителів села було нагороджено грамотами або подарунками в різних номінаціях: іменинники цього дня, подружні пари, які відсвяткували золоте, та навіть діамантове весілля.

Обдаровані та талановиті учні Новоолексіївських закладів загальної середньої освіти отримали від Дар’і Євстратової,  виконавчого директора Благодійного фонду Альберта Черепахи, грамоти та грошові премії.

Учасники художньої самодіяльності Генічеського та Новоолексіївського будинків культури, учні Новоолексіївської школи естетичного виховання радували присутніх чудовою концертною програмою.

Святкування закінчилося святковою дискотекою та феєрверком.

Генічеська міськрада

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН