Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Викладачі херсонського вишу поділилися досвідом з миколаївськими колегами

Про це розповів ректор ХДУ Олександр Співаковський:

– 17 вчителів-географів з Миколаєва підвищували свою майстерність, вивчали сучасні напрямки наукової та методичної роботи факультету біології, географії та екології Херсонського державного університету.

Супроводжував гостей декан факультету Ігор Пилипенко, який провів екскурсію навчальним корпусом. Відвідали лабораторію з робототехніки, молекулярну лабораторію. Звичайно, показали наш басейн, паркове містечко, а відкриту лекцію у залі-трансформер Наукової бібліотеки про те, як змінюється предмет і об’єкт географії в сучасному динамічному світі, прочитала проректорка Дар‘я Мальчикова.

Гості познайомилися з роботою кафедри ботаніки під керівництвом професора Івана Мойсієнка, кафедри біології людини та імунології (керівниця – доцентка Олена Гасюк) і кафедри географії та екології під керівництвом доцента Олексія Давидова.

Разом з першим проректором Сергієм Омельчуком привітали вчителів, деякі з них, до речі, є нашими випускниками. Було приємно почути від колег враження від тих позитивних змін, що відбуваються в нашому університеті. Ми маємо дружні відносини з Миколаївським обласним інститутом післядипломної освіти та його ректором Василем Шуляром і з радістю співпрацюємо.

У нас дійсно є чому повчитися, бо факультет, який відвідали миколаївці, дуже знаний та потужний. Тільки два факультети – біології, географії та екології і комп’ютерних наук, фізики та математики – у цьому році збільшили набір. Тобто, авторитет і довіра є. І, як ми бачимо, не тільки у вступників, а й у фахівців – вчителів географії. Адже приїздять до нас навіть із сусідньої області! Ласкаво просимо!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН