Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні обстежили умови проживання дітей у чотирьох родинах

Спеціалістами служби у справах дітей виконавчого комітету Корабельної районної у місті Херсоні ради спільно з державними соціальними інспекторами управління праці та соціального захисту населення Корабельного району, інспекторами з ювенальної превенції Корабельного відділення поліції Херсонського відділу поліції ГУНП в Херсонській області, фахівцями Херсонського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді систематично проводяться профілактичні рейди „Діти вулиці”, „Підліток”, „Сім’я” за місцем проживання дітей.

Так, протягом 22 та 23 вересня проведено профілактичний рейд, у ході якого здійснено обстеження матеріально-побутових умов проживання 4 родин, в яких виховується 7 дітей (з них 1 дитина знаходиться на обліку служби у справах дітей, як така, що перебуває у складних життєвих обставинах).

За результатами рейдового заходу складено відповідні акти. З батьками дітей проведено роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, батьків запрошено до служби у справах дітей для надання відповідних консультацій та проведення подальшої профілактичної роботи.

Служба у справах дітей звертає увагу, що саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.

Херсонська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН