Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мелітопольський район презентував майже 100 розвиткових проєктів

Завершено проведення зустрічей з головами райдержадміністрацій та керівниками територій щодо обговорення нагальних питань життя громад та підготовки розвиткових проєктів для участі в програмі Президента України “Велике будівництво”.

Цього разу свої пропозиції презентували керівники громад Мелітопольського краю. Загалом від району надійшло майже 100 розвиткових проєктів.

Переважна більшість представлених громадами проєктів відповідають стратегії розвитку регіону, є комплексними, а результат від їх впровадження матиме як соціальний так і економічний ефект.

Голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух підкреслив, що місто  Мелітополь є флагманом за масштабами будівництва в регіоні  та запропонував його очільнику Івану Федорову поділитися набутим досвідом з іншими громадами щодо залучення інвестицій і грантів у розвиток території.

Підводячи підсумки обговорень, Олександр Старух зазначив, що найкращі із презентованих об’єктів будуть включені до переліку проєктів, які плануються до реалізації в рамках програми Президента України «Велике будівництво» у 2022 році.

Запорізька ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН