Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонець переміг у національному конкурсі “Молодий вчений року”

Йдеться про херсонського науковця Артема Петрика. Про свою перемогу він повідомив у фейсбуці:

– Перемога!🇺🇦🇱🇹
У національному конкурсі “Молодий вчений року”.

“Епоха великих надій” тріумфує.
Найкраща “Наукова та науково-популярна книга”.
Набравши 29 із 30 можливих балів.

Друзі, це наш спільний успіх. Дякую всім вам за підтримку, зокрема, і справжнім локомотивам промоушену (вибачаюсь що просто не зможу у одному пості усіх назвати 🙂) Евгения Вирлич Оксана Жиляева Сергей Дмитриев Олег Головко Виктория Серова Vytautas Jokubauskas Egidijus Papečkys Yurii Kaparulin Yuliya Kaparulina Євгеній Шатілов Алёна Лещенко Богдан Короленко, Viktor Černišuk Тарас Букреев офіцерам литовських збройних сил (особливо моторизованої піхотної бригади “Жемайтія”), військовослужбовцям ЗСУ, бійцям Союзу Литовських стрільців, студентам та викладачам українських та литовських університетів, колегам з Інституту історії та археології і інших наукових інституцій Литви, українським громадам у Литві та литовській в Україні, громадським платформам, організації Eleos-Ukraine та багатьом іншим і…видихаюся бо а) пишу на ходу, біжучи по Старому Вільнюсу😄 і б) Реально тисячі ваших голосів на користь нашої книги.

Присвячую цей “трофей” містам, які мають особливе значення у моєму житті Херсону та Клайпеді.

Ну й звісно, вітаю родину Klaipėdos universitetas на чолі з ректором Arturas Razbadauskas з першим українським “кубком”.

Однак, мої любителі історії Балтії, розслаблятися не на часі. Вже 2 жовтня, у рамках фестивалю LEGIO Historica, стартує моя нова лекційна програма “Тіні північних вождів”, так так, те про що мене давно просили читачі – “побільше про особистості…”Ульманіс, Пятс, ну й загальний улюбленець “великий ляльковод” Антанас Сметона🙂

Тому скоро сідлаю коней і шлях на південь…

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН