Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині почали відновлення транспортної розв’язки

Розпочато масштабне відновлення транспортної розв’язки разом з мостовим переходом поблизу села Весняне в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» та Національної програми відновлення штучних споруд. Про це повідомили на сторінці Миколаївської ОДА у соціальних мережах.

На об’єкті капітального ремонту споруди триває демонтаж перильного огородження пішохідної доріжки та зняття захисного шару плит перекриття. Конструкцію мостового переходу очищено від рекламних біг-бордів, лінії електропередач на ньому знеструмлено.
Роботи виконує підрядна організація ТОВ «ЄДБК».
Капітальний ремонт шляхопроводу дозволить з’єднати комфортним та якісним сполученням місто Миколаїв з Доманівським напрямком.
Зазначимо, що тривалий час мешканці навколишніх сіл та подорожуючі скаржилися на катастрофічний стан шляхопроводу на перетині доріг М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ та Т-15-06 Миколаїв-Доманівка-Берізки.

Штучна споруда була зведена у 1975 році й відтоді жодного разу капітально не ремонтувалася. За час експлуатації на покритті утворилися суцільні ями та вибоїни, які постійно докучали водіям.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН