Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Горностаївці на місцевому ринку виявили двох порушників

Нещодавно начальник Горностаївської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Олександр Ковальов і фахівці управління податкового адміністрування фізичних осіб, у складі робочої групи з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення, здійснили черговий рейд з питань легалізації праці на території місцевого ринку.

Зокрема, посадовці обстежили 24 об’єкти підприємницької діяльності та встановили двох громадян, які провадили підприємницьку діяльність без правоустановчих документів. Обидва торгували на ринку речами, які місцеві жителі охоче купували.

Варто додати, що «псевдопідприємці» виявилися не місцевими жителями селища, а ті, що приїхали торгувати з Каховки та Великої Лепетихи. Стосовно порушників податківці склали протоколи відповідно до ст. 164 КУпАП.

Олександр Ковальов роз’яснив горе-підприємцям необхідність узаконення їх бізнесу та сплати податків. Адже саме легалізація підприємницької діяльності та робочих місць, підвищення рівня заробітної плати є підґрунтям для поліпшення добробуту населення та своєчасного наповнення місцевих бюджетів територіальних громад.

Робота в даному напрямку триватиме й надалі.

 

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН