Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запорізькій області жінка влаштувала у себе в гаражі незаконну автозаправну станцію

У Запорізькій області поліцейські зупинили роботу незаконної АЗС, яка працювала на території приватного домоволодіння.

Про це повідомляють в обласному управлінні Національної поліції.
Наприкінці серпня до поліції надійшло повідомлення про незаконну діяльність АЗС з порушеннями правил безпеки у місті Бердянськ. За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статею про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.
Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що господарська діяльність на території приватного домоволодіння здійснювалася без необхідних дозвільних документів.
20 вересня правоохоронці провели санкціонований обшук на території приватного домоволодіння по вулиці Тургенєва. Під час слідчих дій поліцейські вилучили близько тони сировини (за попередніми даними, дизельне паливо) та обладнання для перекачування нафтопродуктів. Зберігання пально-мастильних матеріалів в ємностях здійснювалось без відповідної ліцензії на право зберігання пального та документів підтверджуючих походження.
Незаконну діяльність організувала власниця домоволодіння, яка є одним з регіональних керівників відомої мережі автозаправних комплексів в Україні.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно і призначення відповідних експертиз. Досудове розслідування триває.

Перший запорізький

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН