Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фермерське господарство, яке займається вирощуванням овочів, на Херсонщині перевіряють фахівці

Головним управлінням Держпраці у Херсонській області розпочато планову перевірку дотримання вимог законодавчих, нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки у СЕЛЯНСЬКОМУ (ФЕРМЕРСЬКОМУ) ГОСПОДАРСТВІ «АКАНТ», виробнича база розташовано по вул. Промислова, 4Г, м. Таврійськ,  Херсонської області.

Основним видом діяльності СФГ «Акант» є вирощування овочів.  СФГ «Акант» давно визначилося зі своєю профільною культурою — цибулею. Ланцюг її виробництва повністю замкнуто: вирощування та збирання — механізовано, урожай зберігається в сучасному овочесховищі з контрольованим вентилюванням, обладнано лінії доробки та фасування у великі сітки з позначками власних торгових марок, розвивається насінництво. Для вдосконалення технології вирощування цибулі впроваджено подовжену сівозміну та самостійно розроблену систему фертигації.

Для здійснення господарської діяльності у СФГ «АКАНТ» за штатом обліковується 110 працівників. На підприємстві застосовуються машини, механізми, устаткування підвищеної небезпеки.

За період перевірки посадовими особами Головного управління буде перевірено додержання норм та правил з охорони праці та промислової безпеки на виробництві, наявність дозволів та декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці, дотримання вимог безпечної експлуатації підіймальних споруд, електроустановок споживачів, виконання робіт підвищеної небезпеки.

На нараді з керівництвом СФГ «АКАНТ» ознайомлено присутніх зі станом виробничого травматизму в області та галузі і зазначено, що працівники підприємства мають дотримуватися правил охорони праці у сільськогосподарському виробництві, при експлуатації діючих електроустановок, технологічного транспорту та холодильних установок, а також нагадано про заходи не допущення поширенню гострої респіраторної хвороби COVID -19.

ГУ Держпраці у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН