Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Боржникам у Великолепетиській громаді нагадали про кримінальну відповідальність за несплату податків

Під головуванням селищного голови Максима Колокота відбулося засідання комісії з наповнення селищного бюджету. На засіданні підбито підсумки проведеної роботи з моменту останньої зустрічі, відпрацьовано основні шляхи щодо наповнення бюджету на найближчий час.

Серед іншого до селищної ради були запрошені підприємці, сільгоспвиробники, громадяни у яких на поточний день наявні податкові борги. Члени комісії поспілкувалися з боржниками наголошуючи на необхідності своєчасної і повної сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів до бюджету селищної ради. За несплату податків передбачена кримінальна відповідальність – наголошено під час спілкування з боржниками членами комісії. Варто зауважити, що відповідна робота триватиме і далі, щодня списки боржників відпрацьовуються спеціалістами податкової та селищної ради. У разі подальшої несплати заборгованостей спілкування з боржниками закінчиться примусовими стягненнями у судовому порядку.

По завершенню засідання також наголошено на активізації роботи групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення. На найближчий час визначено пріоритетні напрямки, основні завдання та першочергові кроки, які будуть сприяти нарощуванню доходів і зміцненню позитивних тенденцій щодо наповнення бюджету громади.

Великолепетиська громада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН