Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський письменник презентував власну збірку на міжнародному видавничому форумі

Про це розповів автор Анатолій Крат у соціальних мережах:

-Ось і завершився у Львові 28-ий міжнародний видавничий форум. Якими б критичними не були відгуки на його адресу, він уже став історією так званої постковідної доби. А головне, форум залишив приємні спогади у тих, хто безпосередньо брав у ньому участь. Принаймні таким він був для мене, українського письменника, який мешкає і працює в Празі.

Позаяк це була перша автограф-сесія і перша презентація у перший же день видавничого форуму за останні 11 років. І радість виходу моєї восьмої за рахунком збірки літературних пародій та афоризмів “Прометей поміж грудей” розділили разом зі мною відомий художник Олег Смаль (на світлині ліворуч), видавництво “Зелений пес” в особі Альони Букші, колеги по перу, як-от Віктор Мельник з Вінниці, Оксамитка Блажевська з Києва та Лана Перлулайнен зі Львова, а також читачі, знайомі і незнайомі, які придбали мою книгу.

І саме під час перебування на форумі, мій літературний редактор Антонія Цвід першою передала телефоном приємну новину: нова книга принесла мені ще й міжнародне визнання – літературну премію імені Миколи Гоголя “Тріумф”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН