Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаїв приєднався до Асоціації “Енергоефективні міста України”

17 вересня, у Києві Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич разом із профільним заступником міського голови Дмитром Лазарєвим підписали угоду про вступ Миколаєва до Асоціації “Енергоефективні міста України”.

Асоціація «Енергоефективні міста України» є офіційною національною структурою підтримки Угоди мерів, що об’єднує понад 90 муніципалітетів України та надає українським містам-учасникам відповідну інформаційну та консультативну допомогу.

Міський голова Олександр Сєнкевич підкреслив, вступ Миколаєва до Асоціації позитивно вплине на покращення енергоефективності міста.

«Попереду – велика робота, активна співпраця з АЕМУ, співпраця з донорськими структурами та міжнародними організаціями в розробці та реалізації проектів з підвищення енергоефективності. Прийняте рішення має на меті адаптувати виконавчу структуру міста для вирішення завдань стратегічного та оперативного управління енергією на нашій території», – прокоментував Олександр Сєнкевич.

За словами Дмитра Лазарєва, членство Миколаєва у Асоціації “Енергоефективні міста України” дасть змогу більш ефективно підходити до реалізації місцевої енергетичної політики.

«Відтепер Миколаїв буде більш ефективно підходити до реалізації енергетичної політики – отримувати кваліфіковану допомогу та консультації при розробці та впровадженні системи управління енергією, розробці плану дій для реалізації енергетичної політики з метою ефективного використання енергетичних ресурсів, посилення енергетичної безпеки, покращення якості надання послуг та захисту довкілля. А ще – залучати грантові та донорські організації для впровадження заходів з енергоефективності у Миколаєві», – наголосив Дмитро Лазарєв.

Сайт міської ради

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН