Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонщина буде представлена на бізнес-виставці «Схід-Експо 2021»

Херсонщина буде представлена на бізнес-виставці «Схід-Експо 2021», яка проходитиме13-14 жовтня в м.Київ на базі Торгово-промислової палати України. Цей захід проводиться у рамках Програми ООН з відновлення та розбудови миру з метою підтримки малого та середнього бізнесу в південно-східній Україні. Відбулася у Херсоні зустріч з координатором Програми ООН із відновлення та розбудови миру Володимиром Іщенко та представниками малого та середнього підприємництва Херсонщини – потенційними учасниками виставки.

Володимир Іщенко ознайомив учасників з можливостями та перспективами участі у заході. «Cхід-Експо» проводитиметься задля розширення ринків збуту, встановлення нових ділових контактів та отримання конкурентних переваг учасниками події. Усі зацікавлені сторони зможуть взяти участь у тематичних дискусіях, удосконалити свої знання про бізнес-процеси на регіональному й національному рівнях та дізнаються про експортні можливості до ЄС та інших країн світу.

У рамках заходу буде проведена виставка успішних представників мікро, малого та середнього бізнесу з Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей – учасників Програми ООН з відновлення та розбудови миру.
Херсонська обласна державна адміністрація активно долучилась до співпраці та координації підготовки участі у виставці представників бізнесу області.

Херсонська ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН