Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Харчоблок та їдальню відремонтують у Великолепетиському навчальному закладі

Навчальний заклад Великолепетиської громади отримає фінансування на ремонт харчоблоку за програмою «Спроможна школа для кращих результатів».

За рахунок державної субвенції буде капітально відремонтовано харчоблок та їдальню Великолепетиського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Великолепетиської селищної ради. Відповідно на проведення цих робіт громада отримає субвенцію із державного бюджету обсягом 2 218 800 грн.

Великолепетиською селищною радою було подано проєктну заявку «Якісне і здорове харчування здобувачів освіти – одна з умов безпечного та комфортного освітнього середовища» комунального закладу «Великолепетиський опорний заклад закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» для участі в урядовій програмі «Спроможна школа для кращих результатів».

Проєкт погоджений Міністерством освіти і науки України, а вже незабаром розпочнеться його реалізація за кошти субвенції з державного бюджету на умовах співфінансування з місцевого бюджету. На разі завершено торги, роботи розпочнуться незабаром та будуть виконані до кінця цього року.

Довідково

Урядова програма «Спроможна школа для кращих результатів» – це фінансова підтримка закладів освіти на ремонт будівель шкіл, завершення недобудов, закупівлю обладнання для класів та оновлення навчальних кабінетів, харчоблоків, інтер’єрів у коридорах, класах та інших приміщеннях школи. Програма допомагає зробити школи безпечним та комфортним середовищем для кожного учня та вчителя.

Цьогоріч на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів» державою виділено субвенцію в 1 млрд грн, кошти якої розраховано зокрема і на харчоблоки.

Великолепетиська громада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН