Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську відкрили новий спортивний комплекс

Про це розповіли очільник Херсонської ОДА Сергій Козир:

Сучасний та комфортний комплекс спортивних майданчиків сьогодні урочисто відкрили у Таврійській територіальній громаді. Його збудовано в рамках реалізації програми Президента України Велике будівництво.

Не міг пропустити захід і не привітати громаду Таврійська з відкриттям об’єкта.

Я неодноразово говорив, що розвитку та підтримці спорту команда Херсонська обласна державна адміністрація завжди приділятиме особливу увагу. Таку позицію має і керівництво країни.

Днями, під час святкових заходів з нагоди 30-Ї річниці створення Національного олімпійського комітету, Президент України Володимир Зеленський сказав ключові слова: він впевнений, що Україна заслуговує стати господаркою Олімпійських ігор. Впевнений у цьому і я!

Тож завдяки спільній роботі в Україні сьогодні реалізуються низка програм, які дадуть змогу створити належну спортивну інфраструктуру та гарні умови для тренувань і підготовки українських спортсменів.

Дуже хочу, аби в майбутньому, всі хто буде грати на цьому майданчику ставали новими переможцями чемпіонатів Європи та світу, Олімпійських ігор та інших престижних змагань.

Також під час заходу разом із міським головою м. Таврійськ Миколою Різаком нагородили переможців першого дитячого футбольного турніру (за участі команд Херсона, Нової Каховки, Таврійська та Чорнянки).

А також зіграли з маленькими спортсменами у футбол!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН