Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міжнародний жіночий форум відбувся на Херсонщині

14 вересня 2021 року на території новоутвореного Бериславського району вперше відбувся  Міжнародний жіночий форум “Консолідація жінок для реалізації масштабних проєктів”, який став яскравим свідченням того, що українські жінки – надзвичайні. Вони небайдужі, мудрі та сильні і відіграють значну роль у суспільних, політичних та економічних процесах розвитку нашої держави.

У форумі взяли участь понад 100 жінок району, серед яких – представниці органів державної влади та місцевого самоврядування, власниці бізнесу, викладачі, медичні працівники та працівники соціальної сфери. Спікерами форуму виступили медійно відомі та впізнаванні в Україні та світі жінки, які досягли вагомих результатів у бізнесі та політиці на вітчизняному та міжнародному рівні.

Учасники Форуму працювали у двох секціях: “Жінки в політиці та міжнародній дипломатії” та “Кращі практики ведення бізнесу жінками, соціальна відповідальність”.  Учасники  та  запрошені  заслухали доповіді та   обговорили актуальність суспільної консолідації, шляхи реалізації масштабних проектів, які сприятимуть розвитку економічних можливостей жінок, жіночого підприємництва та кар’єри, здобуттю надійних партнерів для успішного здійснення своїх подальших бізнес-процесів.

У рамках програми Президента України «Зелена країна» та глобальної екоініціативи проєкту GreeningofthePlanet Sumy разом з  Почесними гостями Форуму була висаджена Алея дружби, партнерства і миру.

Був створений потужний майданчик для нових знайомств, розвитку та навчання, генерування нових ідей та реалізації спільних проєктів. Форум дав можливість жінкам Бериславщини доєднатися до розвитку жіночого підприємництва та лідерства, зустрітись з однодумцями, обмінятись досвідом і взаємною підтримкою – це дієва сила для розвитку жіночого підприємництва на Херсонщині.

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН