Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Центр реінтеграції “Надія” потребує допомоги у підготовці до зими

Про це розповіли на сторінці центру реінтеграції бездомних “Надія”:

… Мрії зробити Центр “Надія” комфортним для всіх його мешканців. І це завдяки Вам ВЕЛИЧЕЗНЕ СПАСИБІ всім, хто відгукнуdся на наш заклик допомогти з ремонтом: найперше замінити вікна. В той же вечір, як ми написали пост, і на наступний день – з десяток людей перевели пожертви від невеликих до значних сум. Велика подяка КОЖНОМУ‼️

Дякуємо тим, хто жертвував: Пушкарська Вікторія, Білоусова Юлія, Найдьонов Юрій, Олександр Шуміхін, Олена Серватинська-Зізда, Мироненко Раїса, і анонімним меценатам. Окрема подяка за крупні пожертви: Широкопояс Андрій Олександрович 2 000 грн., Горобцова Ірина Володимирівна 2 000 грн, Ганна Кондратенко 1 700 грн. Також подяка тим, хто жертвував готівкою: Пархоменко Тетяна – 1000 грн.

 

Окремо дякуємо Дмитру Максименко, який перерахував двічі 14 000 і 14 500 грн. та двом анонімним меценатам з переказами 14000 і 5800 грн.Ви внесли левову частку на тепло для наших підопічних – СПАСИБІ

А також подяка нашим друзям з-за кордону і постійним меценатам: Інзі Бондаренко та Сергію Петченко за перекази 90 та 200 євро.

Можливо когось забули – вибачте, а якщо когось дарма згадали, бо Ви хоти бути анонімними – пишіть в особисте – виправимо. Ми всім кого знаємо і кого не знаємо – безмежно вдячні.

Загалом ми зібрали трохи більше 55 тисяч грн. На всі вікна цієї суми не вистачить. Але точно вистачить на значну їх частину. Так ми плануємо повністю замінити вікна у великій чоловічій кімнаті (яка найхолодніша), а також як і замислювали – засклити дві маленькі: чоловічу та жіночу. Можливо вийде щось більше. В понеділок запрошуємо фахівців, які порахують загальну вартість вікон та їх встановлення. Вікна з минулого року значно подорожчали, але думаю заплановане ми зробимо, а можливо і більше. Ми продовжуємо приймати пожертви на вікна та поточну діяльність Центру.

Знайти реквізити можна на сторінці центру у Фейсбуці.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН