Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський виш підписав договір про співпрацю з КНУ

Про це повідомляє “Український південь”  з посиланням на допис ректора Олександра Співаковського:

-Відбулася важлива подія для нашого освітнього закладу – підписано договір про співпрацю між Херсонським державним університетом і Київським національним університетом імені Тараса Шевченка.

Фактично ми формалізували наші давні професійні і дружні відносини. Тривалий час на рівні кафедр, факультетів, структурних підрозділів викладачі і студенти співпрацювали один з одним у форматі спільних наукових, освітніх, інноваційних заходів. Але настав час регламентувати нашу діяльність та вивести її на новий рівень.

Дякую проректорці з навчальної та науково-педагогічної роботи Дарья Мальчикова, яка 8-10 вересня долучилася як спікерка до реалізації сертифікатної програми Київського національного університету імені Тараса Шевченка і Всеукраїнської асоціації ОТГ зі стратегічного планування розвитку громад та територій, а також мала змогу засвідчити нашу повагу ректорові Володимиру Бугрову і обговорити подальші напрямки співпраці.

Зокрема, підписаний договір передбачає сприяння в академічній мобільності, наукове керівництво (консультування), стажування, участь у конференціях, наукових дослідженнях, роботу в атестаційних комісіях, створення авторських колективів для написання наукових посібників тощо.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН