Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За вихідні дні у Бериславському районі зафіксовано 4 нових випадка COVID-19

За вихідні дні зафіксовано 4 лабораторно підтверджених випадків на COVID-19. Загальна кількість захворюваних осіб з початку карантину становить – 962, в тому числі:

– 117 дітей;

– 47 медичних працівників;

– 60 осіб перебувають на самоізоляції;

– 29 мешканців району померли від коронавірусної інфекції.

У комунальному некомерційному підприємстві “Бериславська центральна районна лікарня” Бериславської міської ради розгорнуто 20 ліжок для надання допомоги хворим на COVID-19, зайнято 7 – ліжкомісць хворими на пневмонію.

За вихідні дні комунальним некомерційним підприємством “Бериславська центральна районна лікарня” Бериславської міської ради здійснено забір біоматеріалу методом ПЛР-тестування у кількості 4 зразків.

За вихідні дні комунальним некомерційним підприємством “Бериславський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Бериславської міської ради здійснено забір біоматеріалу методом ПЛР-тестування у кількості 22 зразків.

 

За вихідні дні робочою групою з питань дотримання протиепідемічних карантинних заходів суб’єктами господарювання, автоперевізниками та населенням, у складі працівників Бериславського районного ВП ГУНП в Херсонській області, Бериславського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, Бериславської районної державної адміністрації та органів місцевого самоврядування проведено чотири рейди за результатами яких працівниками поліції не винесено постанов щодо притягнення осіб до адміністративної відповідальності за статтею 44-3 КУпАП.

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН