Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Білгород-Дністровському на Одещині місцева влада визначилися з датою святкування Дня міста

«Шановні жителі та гості нашого міста, дорогі друзі! Радий повідомити, що святкування Дня міста Білгорода-Дністровського відбудеться вже зовсім скоро – 18-19 вересня. Свято в цьому році буде насиченим, цікавим, захоплюючим, а триватиме протягом двох вихідних днів. Ми підготували безліч приємних сюрпризів і подарунків. протягом двох вихідних дні. На вас чекають фестивалі та цікаві локації.

На центральних вулицях міста розгорнеться ярмарок «Аккерман – місто смаку і творчості», де вашій увазі запропонують свою кращу продукцію місцеві виробники, підприємці, майстри народних промислів. Місцеві кухарі представлять різні національні страви, а творчі колективи покажуть свої кращі музичні номери.

Особливим подарунком для жителів і гостей міста стане великий святковий концерт за участю зірок місцевого, регіонального та національного рівнів. Фінальним акордом святкування Дня міста буде яскравий святковий феєрверк», – зазначив у своєму дописі у Facebook міський голова Віталій Граждан.

Нагадаємо, що за підсумками першого півріччя 2021 року Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу визначив 20 кращих громад Одеської області. Лідером є саме Білгород-Дністровська міська територіальна громада.

«Пульс Одещини».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН