Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Генічеські підприємства можуть пройти курс «Інтернет-виставкова діяльність для бізнесу»

Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» (Проєкт USAID) запрошує підприємців, представників мікро-, малого та середнього бізнесу із Донецької, Луганської областей та півдня Запорізької області, а також міста Генічеськ (Херсонська область) взяти участь в онлайн-курсі «Інтернет-виставкова діяльність для бізнесу».

Зареєструйтесь на курс і отримайте шанс відкрити нові ринки збуту через участь у професійних виставках, вдосконалити навички ведення успішних переговорів та презентацій, розробити унікальну торгову пропозицію вашого бізнесу.
Цей курс буде корисним для тих, хто хоче:
– Навчитись швидко шукати нових партнерів: постачальників, гуртових покупців за допомогою унікальної торгівельної пропозиції;
– Отримати практичну допомогу в підготовці комерційних пропозицій та їх розміщенні на спеціальних майданчиках;
– Дізнатись про досвід використання бізнес-виставок для просування бізнесу, збільшення продажів та розширення мережі ділових контактів;
– Удосконалити навички створення рекламних матеріалів (інформаційних листівок, презентацій, промо- відеороликів, запрошень) та оформлення власних виставкових стендів для участі у виставкових заходах для бізнесу.
 Навчання триватиме з 14 вересня до 1 грудня 2021 року.
Участь у програмі – безкоштовна.
Онлайн-курс ««Інтернет-виставкова діяльність для бізнесу» – це:
✔️ 8 онлайн-тренінгів у зручний час: робота з тренерами, обмін досвідом із досвідченими підприємцями та організаторами виставок.
✔️ Індивідуальні консультації від тренерів.
✔️ Нетворкінг, спільне онлайн-середовище учасників для обміну досвідом та підтримки.
✔️ Розробка кожним учасником рекламно-інформаційних матеріалів, плану участі у виставках.
✔️ Одна офлайн зустріч учасників для проведення симуляції участі у виставці та розвитку презентаційних та комунікаційних навичок.
Зі слухачами курсі працюватимуть два тренери: представник компанії з організації масштабних виставок та бізнес-заходів та фахівець, який професійно допомагає компаніям малого бізнесу підготуватися до продуктивної участі у виставках.
Як зареєструватись на курс:
1. Заповніть заявку
2. Відповісти на дзвінок менеджера.
3. Отримати запрошення листом та у СМС
4. Підтвердити згоду на участь у курсі «Інтернет-виставкова діяльність для бізнесу» електронним листом у відповідь на запрошення.

Кількість місць у навчальному курсі обмежена. На основі поданих заявок комітет проведе відбір та сформує групу учасників. Учасники, які виконають практичні завдання, отримають сертифікат.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН