Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі продовжують ремонтувати під’їзди житлових багатоповерхівок

Керуюча компанія «Місто для людей» виконує ремонтні роботи в багатоквартирних будинках, які перебувають на її балансі та в управлінні. Так, у багатоповерхівці за адресою вул. Нагнибіди, 8 працівники компанії днями розпочали ремонт одного з під’їздів.

Ця багатоповерхівка обслуговується за умовами типового договору. Місцеві жителі подали заявку на проведення ремонту в під’їзді. Мейстер прийшла за заявкою, склала дефектну відомість, на основі якої цю роботу й запланували. На рахунку будинка якраз накопичилися необхідна для цього сума коштів.

Роботи триватимуть близько двох тижнів. Спочатку працівники компанії проводять підготовчі роботи: стіни розмивають, знімають стару облущену шпаклівку перед нанесенням «свіжого» шару. Після цього вже білитимуть та фарбуватимуть.

У подальших планах за цією ж адресою провести ремонт козирків ганку, а також герметизацію міжпанельних швів. Роботи так само будуть виконані за рахунок накопичених на будинку коштів.

У керуючій компанії «Місто для людей» інформують, що за необхідності можна залишати заявки за номером цілодобового колл-центру 067 400 1008.

Запорізька міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН