Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Третій день фестивалю “Мельпомена Таврії” виявився надзвичайно яскравим (фото)

Яким був третій день “Мельпомени Таврії” розповів директор Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Куліша Олександр Книга:

– Третій день фестивалю додав емоцій. Вдень працювали у студії – записували інтерв’ю наших гостей для каналу, після фестивалю ви можете їх побачити і почути.

Слухав неймовірно драйвового Руслана Горового в ресторації під відкритим “Ампір”, дививсь виставу театру із Франції в Urban Cad, а також взяв участь у дискусії «Херсон – місто мрій».

У калейдоскопі подій прийшов час і вечірньої вистави від режиссера Влада Троїцького і формації Nova Opera «Re:post-оперу LE». Я бачив цю виставу в Маріуполі, але на сцені нашого театру вона прозвучала ще з більшим ефектом – глядачі довго не відпускали акторів зі сцени, аплодували їм.

Пізно ввечері вистава Театральної студії “11” під керівництвом нашої Vlada Belozorenko виявилась наскільки несподіваною і по-хорошому “вбивчою”, що потім ще довго повертався і подумки, і в розмовах із колегами, які бачили спектакль. А в цей час йшли фестивальні вистави у Миколаївському академічному художньому російському драматичному театрі – “Homo Ludens”; у Херсонському академічному обласному театрі ляльок – “Тіні забутих предків” театру “Берегиня”; на сцені театру-кафе – “Кімната Т” з Харкова презентувала виставу “Кімната для двох”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН