Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Від Херсонщини до зведеного бюджету надійшло майже 6,8 мільярда гривен

За оперативними даними Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі протягом січня – серпня 2021 року від бізнесу Херсонщини та громадян до зведеного бюджету надійшло майже 6781 млн гривень податків і зборів. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження зросли на більш як 3% або 230,8 млн гривень.

Від зазначеної суми понад 2886 млн гривень надійшло до державної казни. Місцеві бюджети області отримали понад 3894 млн гривень, що на 22,5 млн гривень більше фактичних надходжень січня – серпня 2020 року.
Також бізнесмени – роботодавці за два місяці з початку року спрямували на казначейські рахунки області 3412 млн гривень єдиного соціального внеску, а це на 27,8% або майже 743 млн гривень більше відповідного показника 2020 року.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі дякує платникам податків за сумлінне виконання конституційних обов’язків і відповідальне ставлення до процесу оподаткування й сплати податків.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН