Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вчителька з Херсона увійшла до ТОП-10 кращих учителів країни

1 вересня команда національної премії Global Teacher Prize Ukraine оголосила ТОП-10 кращих учителів країни 2021 року. Серед них — Оксана Єрохіна, яка викладає англійську мову в гімназії № 3 Херсонської міської ради.

Оксана переконана: будь-якому вчителю не завадять навички підприємця. Серед них — активна життєва позиція, подолання труднощів та пошук можливостей. Саме так Оксана отримала стажування у США та регулярно отримує гранти на навчання. Постійний саморозвиток — це те, що є невід’ємною частиною її життя. 

«Намагаюся надихати інших власним прикладом та досягненнями, якими ділюся. Якщо я можу — значить інші також. Вчителів в Україні багато, а отже зміни можна робити спільними зусиллями», — говорить Оксана.

Тепер, потрапивши до фіналу премії, вона боротиметься за головний приз: 250 000 грн, призи від партнерів Global Teacher Prize та підтримку своїх вчительських ініціатив командою ГС “Освіторія”. Оголошення переможця відбудеться на День учителя під час урочистої церемонії Global Teacher Prize Ukraine на Софійській площі в Києві. 
Головного переможця визначатиме журі, але кожен може проголосувати за свого кандидата на сайті. Переможець у номінації “Народний улюбленець” вирушить в освітню подорож. Global Teacher Prize Ukraine щороку шукає та нагороджує вчителів-новаторів по всій Україні. 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН