Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ректор херсонського вишу виділив власні кошти на фінансування оснащення лабораторії

Про це повідомляє “Український Південь“, посилаючись на сторінку ректора Херсонського державного університету Олександра Співаковського:

– Виконав обіцянку, дану деканесі медичного факультету Наталії Шахман, виділити власні кошти на покращення інфраструктури факультету.

Сьогодні під час огляду готовності факультетів забезпечити гідні умови для навчання студентів та роботи викладачів передав пані Наталії 27 тисяч гривень на оснащення навчально-дослідницької лабораторії з фізичної терапії та ерготерапії. В цій аудиторії виконаний сучасний ремонт, але відсутнє спеціальне обладнання, яке вкрай потрібне для навчання майбутніх медичних фахівців. Це тренажери, швецька стінка, лави, масажні столи… Вважаю, що медичний факультет є родзинкою нашого університету, він новий та потребує підтримки з різних сторін.

Особистим прикладом закликаю стейкхолдерів, інвесторів вкладати кошти у матеріально-технічну базу, яка необхідна для підготовки висококласних фахівців, які вже завтра зможуть працювати у системі охорони здоров’я. Це інвестиція у майбутнє.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН