Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Результати ЗНО школярів з Запорізької області цьогоріч погіршилися

Щорічні підсумки ЗНО доводять факт зниження рівня знань учнів шкіл Запоріжжя та області

Цьогорічні результати ЗНО запорізьких школярів виявилися невтішними. Кожна третя дитина в Запорізькій області не здала математику. Кожен п’ятий учень не здав історію. Мову та літературу – кожен десятий. Про це під час наради з педагогами зазначив голова Запорізької ОДА Олександр Старух.

Очільник області також звернув увагу на ще одну проблему – необхідність розпочинати новий навчальний рік в умовах зростання захворюваності на COVID-19.

“Динаміка захворюваності на COVID має тенденцію на зростання. Маємо збільшення завантаження ліжок з киснем з 4% до 15% . Як ви знаєте, діє постанова Кабміну, згідно з якою очне навчання з 1 вересня може відбуватися лише за умов, коли вакцинованими будуть не менше 80% персоналу. А які ж у нас показники вакцинованості серед вчителів області? Дошкільні заклади – 33% вакцинованого персоналу; позашкільна освіта – 4%; середня освіта – 50%; професійна освіта – 76% передвища освіта – 41% вища – 57%. Статистика каже сама за себе, коментарі зайві”, – наголосив Олександр Старух.

1news.zp.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН