Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Скадовську з родини вилучили дитину, яка жила в жахливих умовах

У місті Скадовськ в поліцію надійшло повідомлення від небайдужих громадян. Людей непокоїла доля маленького хлопчика, якого неодноразово бачили на вулиці разом з його нетверезими батьками. Заявники повідомили, що, можливо, пара з дитиною проживають у якійсь недобудові.

Працівники поліції терміново відреагували на повідомлення та обстежили недобудови міста й покинуті будівлі. Під час спілкування з місцевими жителями ті розповіли, що бачили, як на територію непрацюючого дитячого табору постійно заходять чоловік з жінкою, а разом з ними був маленький хлопчик.
Правоохоронці перевірили територію колишнього табору і у сторожці виявили цих громадян. З’ясувалося, що жінці 20 років, її раніше судимому співмешканцю 45, їх сину півтора роки. Ніхто з дорослих ніде не працює. За словами батьків, вони не мають власного житла і вимушені жити у покинутому будинку. Поліцейські обстежили приміщення, де була повна антисанітарія, не було електроенергії та води. Умови проживання для дитини були неприйнятні.
Зважаючи на загрозу життю та здоров’ю хлопчика, поліцейськими спільно зі службою у справах дітей було прийнято рішення вилучили малюка з родини. Правоохоронці встановили родичів жінки і зв’язалися з її матір’ю. Бабуся погодилася забрати онука, адже, за її словами, донька веде антисоціальний спосіб життя і не хоче ставати на шлях виправлення.

Працівники поліції відвезли хлопчика до бабусі, умови проживання якої були цілком нормальні для виховання дитини. У відношенні матері малолітнього складено протокол про неналежне виконання батьківських обов’язків. Також вирішуватиметься питання щодо позбавлення її батьківських прав.

Відділ комунікацій поліції

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН