Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Об’єкти державного майна готують до приватизації на Херсонщині

На Херсонщині активними темпами триває приватизація державного майна. Цього року вже відбулося 14 успішних аукціонів, загальна сума яких становить більше 47 млн  грн.

Голова Фонду державного майна України Костянтин Кошеленко відзначив Херсонщину як передову область в ефективному управлінні державним майном.

«Обласна державна адміністрація підтримує прозору приватизацію об’єктів державної власності в регіоні, оскільки це додаткові інвестиції та можливість активізації економічного життя області, в першу чергу територіальних громад», – наголосив заступник голови облдержадміністрації Микола Якименко.

На завершальному етапі підготовка до приватизації єдиного майнового комплексу ДП «Геройське дослідно-промислове підприємство». Як повідомив в.о. директора підприємства Дмитро Бухтіяров, вже проведена інвентаризація майна, визначено стартову вартість і восени очікується аукціон.

«Бар’єрів для приватизації даного об’єкту немає. Спільно з обласною владою ми шукатимемо потенційних інвесторів, щоб підприємство в майбутньому отримало новий поштовх для свого розвитку», – відзначила очільниця Регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, АР Крим та м.Севастополі Галина Теслюк.

Переглянути анонси онлайн-аукціонів з приватизації можна за посиланням.

Херсонська ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН