Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Великокопанівська громада хоче приєднатися до всеукраїнського проєкту «Мріємо та діємо»

Великокопанівська сільська рада бере участь у конкурсі та запрошує всіх бажаючих стати частиною команди, яка творитиме у громаді національну арт-подію у День народження країни!

24 серпня 2021 року, в 30-ту річницю незалежності молодь по всій Україні, від маленьких сіл до великих міст, об’єднається в команди у своїх громадах і через масштабний спільний малюнок покаже, чим пишається у незалежній Україні та виразить своє бачення напрямку, в якому потрібно діяти, щоб побудувати країну мрії, засновану на цінностях, важливих для молодих українок та українців. Роботи з усіх куточків країни покажуть онлайн і буде складено велике цифрове полотно про бачення, цінності, і здобутки української молоді.

Після Дня незалежності «Мріємо та діємо» запустить онлайн-голосування, за результатами якого вся Україна обере три найкращі малюнки. Саме їх згодом допоможуть перетворити в мурали у громадах їхніх авторів та авторок. Уже уявляте собі цю енергію, драйв і запал? Це буде щось неймовірно потужне!

Ми формуємо ініціативну групу з молоді. Якщо Ви бажаєте долучитися до неї, напишіть нам про це у особистих повідомленнях, на електронну пошту: infvid_kopani@ukr.net або звертайтесь за телефоном: +380502726162!

Також нам цікава ваша думка: чим пишається молодь громади та як зробити нашу громаду ще кращою? До 2 серпня 2021 року відповіді на ці питання у текстовому або намальованому вигляді ми чекаємо у коментарях під цим постом  або на електронну пошту: infvid_kopani@ukr.net.

Стань частиною наймасштабнішої арт-події цього літа!

Анонс події на Фейсбук: https://www.facebook.com/events/5739683119439331.

Більше інформації на сайті https://www.mriemotadiemorazom.org/molodinua.

Великокопанівська ТГ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН