Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліція виявила правопорушення правил користування плавзасобів у Скадовську

Під час відпрацювання узбережжя Скадовська водні поліцейські виявили 5 порушень правил користування плавзасобами
Працівники сектору поліцейської діяльності на воді Херсонського райуправління поліції спільно з Управлінням Авіації та поліції на воді, а також з Чорноморсько-Азовским межрегіональним управлінням державної служби морського та річкового транспорту провели відпрацювання узбережжя м. Скадовська.
Акваторію інспектували щодо виявлення порушень правил судноплавства, водіння водних транспортних засобів у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.Під час рейду було складено 5 протоколів на водіїв маломірних суден за порушення правил плавання та користування малими плавзасобами.
За наслідками виявлених порушень працівники Чорноморсько-Азовського межрегіонального управління морського та річкового транспорту винесли припис про закриття причалу #383 та заборону виходу та входу маломірних суден, про що негайно було сповіщено Державну прикордонну службу. Аналогічне порушення було виявлено й під час відпрацювання с.Залізний Порт.
Судноводіям водні поліцейські вкотре пояснювали, що необхідно дотримуватися правил безпеки на воді, мати захисні жилети, повертатися на причали до настання темряви, а також наголосили на забороні вживання алкогольних напоїв на воді.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН