Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На оздоровлення дітей з інвалідністю надано майже 1 млн грн із Херсонського міського бюджету

На виконання заходів Міської програми оздоровлення та відпочинку дітей,  відповідно до розпоряджень міського голови, надано матеріальну допомогу на загальну суму 934 032 грн,  одному з батьків дітей з  інвалідністю  на  14-денний відпочинок дитини разом з одним із батьків, а саме:

– для 20 дітей із синдромом Дауна, один із батьків яких є членом громадської організації «Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини»;

– для 32 дітей з інвалідністю, один з батьків яких є  членом Херсонської міської громадської організації «Центр сімейної реабілітації дітей-інвалідів та дітей з інвалідизуючими захворюваннями «Софія»;

–   для   14   дітей  з інвалідністю, один із батьків яких  є членом громадської організації «Асоціація захисту прав та допомоги дітям з порушеннями психофізичного розвитку та їх сім’ям «Відкритий дитячий простір».

Станом на 22 липня 2021 року у м. Скадовськ та с. Залізний Порт  відпочили  20 дітей з інвалідністю разом з одним із батьків.

У липні поточного року управлінням соціальної політики  направлено  на оздоровлення  до «Дитячого закладу оздоровлення та відпочинку  ім. Ю. О. Гагаріна  Херсонської обласної  організації профспілки працівників державних установ України» (м. Скадовськ)  25 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки (дітей учасників АТО\ООС та дітей із числа ВПО).

Протягом липня 2021 року управлінням соціальної політики на оздоровлення до ДП «УДЗ «Артек»  (м. Пуща Водиця, Київ) та до ДП «УДЗ «Молода гвардія»   (м. Одеса)  направлено 15 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, з них   до ДП «УДЗ «Молода гвардія» – 11 дітей, до  ДП «УДЗ «Артек» –  4 дитини.

Херсонська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН