Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В облдержадміністрації обговорили питання збереження доріг в літній період

Під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Миколи Якименка відбулась нарада з питань вжиття спільних заходів щодо запобігання руйнуванню автомобільних доріг в області внаслідок руху транспортних засобів, вагові параметри яких перевищують допустимі.

У нараді взяли участь представники Херсонської міської ради, контролюючих органів (Укртрансбезпеки, поліції), Служби автомобільних доріг в області,  керівники автотранспортних підприємств, сільгосппідприємств, та  підприємств, що здійснюють зберігання та переробку зерна.

До відома керівників підприємств доведено вимоги Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань здійснення габаритно-вагового контролю» (від 03.06.2021 № 1534-ІХ) щодо посилення відповідальності за порушення встановлених законодавством габаритно-вагових норм.

На нараді також розглядались питання дотримання обмежень для руху великовагового автомобільного транспорту в період тривалої спекотної погоди.

Автоперевізників області поінформовано про місця розташування майданчиків для відстою великовагових транспортних засобів в час, коли їх рух заборонено.


Джерело – Херсонська ОДА.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН