Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У центрі Херсона незаконно зводять споруду

До міського голови Ігоря Колихаєва звернулися мешканці будинку за адресою вул.Гагаріна, 5 із скаргами на незаконне будівництво.

Директор департаменту містобудування, архітектури та землекористування міськради Михайло Жаров разом із спеціалістами інспекції з контролю за благоустроєм виїхали за цією адресою та оглянули об’єкт.

За результатами розгляду колективної скарги мешканців Гагаріна, 5 встановлено, що дійсно, є прибудова до квартири №5. Ніяких дозвільних документів власниця квартири на прибудову не отримувала, земельна ділянка під будівництво не надавалась, тому сьогодні управління Держбудархконтролю міськради подає заяву до суду з вимогами в тому числі на демонтування даної споруди”, – зазначив Михайло Жаров.

Зі свого боку, спеціалісти інспекції з благоустрою виїхали на об’єкт одразу – як тільки отримали доручення міського голови Ігоря Колихаєва.

На даний момент інспекція призупинила проведення тут усіх робіт до з’ясування обставин”, – прокоментував головний спеціаліст інспекції Віталій Панович.

Джерело – Херсонська міська рада.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН